فرم مشاوره رایگان

شماره تماس رایگان : ۸۸۰۶۳۰۰۲-۰۲۱   (داخلی #۱۱۴۸) |     دفتر آمریکا: ۴۱۴۸  ۸۸۸  ۹۲۹  ۰۰۱

ویزای Eb-5 چیست ؟

Eb5 درواقع اسم یک برنامه دولتی که از طریق آن سرمایه گذار واجد شرایط میتوانند گرین کارت دریافت کنند از طریق سرمایه گذاری دریک Biz آمریکایی و با ایجاد کردن و استخدام تعداد مشخصی شغل در آمریکا از طریق این سرمایه گذاری می باشد.

مدارک مورد نیاز برای واجد شرایط شدن برای برنامه EB5 بسیار سختگیرانه است ولی دفتر ما در تمامی مراحل کار تا مرحله اخذ گرین کارت شما را همراهی خواهی نمود. نکته مهم : لطفا در نظر داشته باشید که بعد از مدت زمان ۵ سال که شما گرین کارت را دریافت نمودید ، شما میتوانید یک شهروند آمریکایی شوید . (Citizen)

Education in USA

ویزای E2 چیست؟

ویزای سرمایه گذاران / کسب و کار

ویزای E2 اولین ویزای سرمایه گذاری است و در حال حاضر هیچ سهمیه یا سرمایه سالانه ای وجود ندارد، بنابراین ویزای E2 در تعداد موجود نامحدود می‌ باشد.

ویزای E2 اساسا اجازه می‌دهد در واقع بدون «مهاجرت» وارد ایالات متحده شوید. ویزای E2 معمولاً برای دو یا پنج سال صادر می‌شود و می‌توان به طور نامحدود تا زمانی که سرمایه گذار در حال اجرای کسب و کار است و «بیش از درآمد کافی» برای حمایت از خانواده درآمد دارد، تمدید کرد.

پروژه های مراکز منطقه ای (ایالتی) را در این لینک مشاهده کنید (کلیک کنید).

home-pic